Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 153 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,57 g |
Tuky | 23,32 g |
Vláknina | 7,76 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,73 g |
Sůl | 11,05 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpěníme cibuli, na kterou pak přidáme papriku. Krátce zarestujeme, přidáme fazole, prolisovaný česnek a na kostičky pokrájené uzené maso.
Krok 2: Podlijeme vývarem dle potřeby a povaříme. Ke konci přidáme štědrou porci pažitky.
Zveřejněno 22. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole starého rančera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7EY8
Moje poznámka
Fazole starého rančera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7EY8
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 9 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 6 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 7 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 7 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 7 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 8 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 10 hodinami
Suroviny:
fazole,
maso uzené,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
olej,
pažitka,
vývar
Komentáře (1)