Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 281 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 26,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené nočky ze zbylé bramborové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MGG
Moje poznámka
Smažené nočky ze zbylé bramborové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MGG
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 6 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 20 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 3 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 3 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 3 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 16 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 17 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 17 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 18 hodinami
Tématické fráze:
smažena bramborova kase,
škubánky z bramborové kaše,
zbylá bramborová kaše,
co udělat z bramborové kaše,
škubánky bramborová kaše,
co ze zbylé bramborové kaše,
jak zpracovat bramborovou kaši,
recepty z bramborove kaše,
co se zbylou bramborovou kaší,
smažené placičky z bramborové kaše,
smaženky z bramborové kaše,
opecena bramborova kase,
co s bramborovou kaší,
co se zbytkem bramborove kase,
jak zpracovat zbytek bramborové kaše,
recepty ze zbylé bramborové kaše,
co udělat ze zbylé bramborové kaše,
jak udelat z bramborove kase skubanky,
recept z bramborové kaše,
co se zbytkem bramborovou kaší
Suroviny:
kaše bramborová,
mouka hrubá,
čerstvé bylinky,
olej
Komentáře (23)