Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 948 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
Tuky | 69,12 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Moje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 17 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 58 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
guláš ze srdce,
hovězí srdce,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
recepty hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
vařené hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
recept hovězí srdce,
vareni srdce,
hovezi gulas recept,
hovězí srdce úprava,
postup při vaření guláše,
jak upravit hovězí srdce,
srdce guláš,
srdce na guláš,
srdce recepty,
gulas postup,
jak upravit srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
slanina anglická,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř mletý,
jalovec,
majoránka,
sůl,
mouka hladká,
víno červené,
masox
Komentáře (4)