Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 853 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,59 g |
Tuky | 35,86 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na tuku osmažíme cibule dohněda, potom vložíme maso nakrájené na kostky, přidáme papriku a protlak, restujeme dále a podle potřeby podlijeme vodou.
Osolíme, opepříme, přidáme kmín, česnek, majoránku a dusíme maso do změknutí. Krok 2: Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme restované žampiony a necháme provařit.
Žampiony nakrájíme na plátky a na troše oleje na vedlejší pánvi restujeme.
Na závěr přidáme do omáčky. Krok 3: Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo rýží.
Osolíme, opepříme, přidáme kmín, česnek, majoránku a dusíme maso do změknutí. Krok 2: Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme restované žampiony a necháme provařit.
Žampiony nakrájíme na plátky a na troše oleje na vedlejší pánvi restujeme.
Na závěr přidáme do omáčky. Krok 3: Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo rýží.
Zveřejněno 14. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapucínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnE4
Moje poznámka
Kapucínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnE4
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 10 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 5 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 6 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 7 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 10 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 10 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 11 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 11 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 12 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 12 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
žampióny,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak,
kmín celý,
česnek,
majoránka,
mouka hladká,
pepř mletý
Komentáře (4)