Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 423 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,34 g |
Tuky | 97,34 g |
Vláknina | 8,52 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 5,41 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 31,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m
Moje poznámka
Pečený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 33 minutami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 13 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 14 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 14 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 15 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 15 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 16 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 20 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
hermelín,
obalovaný hermelín v troubě,
hermelin do trouby,
hermelín recepty,
obalovany hermelin,
recepty s hermelínem,
hermelin na ohni,
recepty z hermelinu,
pokrmy z hermelínu,
upečený hermelín,
peceny hermelin v alobalu,
hermelín v kuchyni,
jídla z hermelínu,
hermelín trouba,
recepty hermelín,
recept z hermelínu,
nakládaný hermelín v troube,
hermelin recepty do trouby,
těstoviny s hermelínem
Suroviny:
sýr hermelín,
salám turistycký,
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
kečup ostrý,
koření,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (5)