Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,76 g |
| Tuky | 42,74 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 519 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
Moje poznámka
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
hříbky sušené,
víno bílé,
petrželka,
máslo,
sádlo,
mouka hladká,
bazalka čerstvá,
pepř,
sůl,
těstoviny
Komentáře (4)