Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná křidélka

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min Bez doby marinování

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

Jste milovníci masa? Křidýlka pak nesmí na vašem stole chybět a s vynikající marinádou budou dokonalá. Hodí se k letnímu obědu z grilu i k zimní pohodové večeři. Jistě se tento recept bude v rodinném jídelníčku opakovat.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 848 kJ /
1 876 kcal
Bílkoviny133,80 g
Tuky143,60 g
Vláknina3,59 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,55 g
Sacharidy11,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek utřeme a promícháme suroviny na marinádu. Krok 2: Křídla omyjeme, osušíme a odkrojíme špičky v kloubu (ty použijeme třeba do vývaru). Krok 3: Křidélka osolíme a po chvíli přidáme do připraveného pekáčku s marinádou. Krok 4: Pečlivě je obalíme a marinujeme nejméně dvě hodiny. Před pečením dáme nahoru kousky másla. Krok 5: Troubu vyhřejeme na 200 °C a přikryté pečeme 30-35 minut. Krok 6: Pekáček odkryjeme a dopečeme do křupava. Během celého pečení poléváme výpekem.

Zveřejněno 26. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná křidélka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqEr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná křidélka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqEr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Petulka89: Děkuji:-K:-K

Bylo to vynikající

Místo povidel jsem dala med. Bylo to vynikající.

Doporučuji. Byly výborné ... zůstal po nich jen prázdný plech. :yes:

Valis: To mě moc těší a děkuji za zprávu..:-K:-K

Výborný oběd to byl <3 Tolik chvály jsem sklidila. Dekuji:-K

Ivana Krbcová 3. 9. 2017 07:37
Večer jsem vytáhla křídélka ráno našla váš recept a hned udělala.Je to něco úžasného.Doporučuji všem.Moc děkuji za recept na Hanou...

Ivana Krbcová: Jsem ráda, že recept nezklamal;-), moc děkuji za vyzkoušení a zprávu...;-);-):-K:-K
Marie Svarcova: Děkuji moc..;-);-):-K:-K

:yes::yes::yes: nádhera a prima recept :-K

musela som vyskusat tuto marinadu,a vyborna.Hned ako som objavila recept,tak som isla vybrat z mraznicky kridielka a bola vyborna vecera.Manzel povedal,ze uzasne a chutne,radsej viacej upiect ako menej.Tak som sa potesila,aj som si prsty oblizala.Uz vela marinad na kridla som vyskusala,ale tato je mierne pikantna a vyborna.:-):-):-):yes::yes::yes::-K:-K:-K

popoluska340: Já Ti moc pěkně děkuji...;-) Taky za hezkou fotku..:-K:-K

Tak to nemá chybičku;-):yes:

Miluju křidélka a tahle "sladká" se mi hodně líbí!

Dajda: ;-) Simona Skolakova: ;-) Děkuji ....:-K:-K:-K

Tématické fráze:
marinada na kureci kridla, marinované kuřeci křidla recept, kridelka, marinovaná kuřecí křídla recept, marinovana kureci kridelka, marinovana kridylka, marinovana kridla, marinované kuřecí křídla, marinada na kridla, marinovaná kuřecí křídla, křidylka recept, kuřecí křídla-recepty, křidelka recept, recept na marinovaná kuřecí křidélka, kureci kridla marinada, křidilka, recept křidélka, marináda na kuřecí křidélka, marinované křídla, recept marinované kuře

Suroviny:
křídla kuřecí, máslo, sůl, olej, omáčka chilli sladká, povidla švestková, omáčka sojová, paprika sušená sladká, chilli, česnek, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu