Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,67 g |
Tuky | 12,79 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 983 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 12,77 g |
Postup přípravy
Nastavíme na program High a necháme pracovat 4-4,5 hodiny, podle velikosti a tloušťky masa. Krok 3: Po 4 hodinách můžeme do masa zapíchnout jehlu na špízy. Když neklade odpor a maso z ní jde lehce sundat, hrnec vypneme ze zásuvky. Krok 4: Měkké maso dáme stranou a uchováme v teple. Obsah hrnce rozmixujeme ponorným mixérem, podle potřeby naředíme a podle zvyklostí případně dochutíme citronovou šťávou a špetkou cukru. Krok 5: Z masa odstraníme nitě, naporcujeme a dáme do hrnce. Opět zapneme na High a ještě 10 minut vše necháme prohřát.
Na přílohu se hodí knedlík, těstoviny i rýže.
Zveřejněno 16. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Moje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
halali,
citron,
celer,
mrkev,
smetana,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (3)