Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,40 g |
Tuky | 47,45 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 66,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybacie filety osolíme a posypemne mletou rascou.
Krok 2: Pekáč vymažeme a dáme doň zemiaky nakrájané na kolieska asi 5 mm hrubé. Osolíme, posypeme mletou rascou.
Krok 3: Na zemiaky rozložíme na kolieska narezaný pór a naň položíme filety rýb.
Krok 4: V smotane rozmiešame nasekanú pažitku a zalejeme.
Krok 5: Zakryté pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 6: Potom odkryjeme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme dozlata.
Zveřejněno 9. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Moje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 6 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 8 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 8 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 9 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 11 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tvrdý,
pažitka,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (5)