Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,40 g |
Tuky | 47,45 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 66,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybacie filety osolíme a posypemne mletou rascou.
Krok 2: Pekáč vymažeme a dáme doň zemiaky nakrájané na kolieska asi 5 mm hrubé. Osolíme, posypeme mletou rascou.
Krok 3: Na zemiaky rozložíme na kolieska narezaný pór a naň položíme filety rýb.
Krok 4: V smotane rozmiešame nasekanú pažitku a zalejeme.
Krok 5: Zakryté pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 6: Potom odkryjeme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme dozlata.
Zveřejněno 9. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Moje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 minutami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 1 hodinou
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 2 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 3 hodinami
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 3 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tvrdý,
pažitka,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (5)