Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,40 g |
Tuky | 47,45 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 66,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybacie filety osolíme a posypemne mletou rascou.
Krok 2: Pekáč vymažeme a dáme doň zemiaky nakrájané na kolieska asi 5 mm hrubé. Osolíme, posypeme mletou rascou.
Krok 3: Na zemiaky rozložíme na kolieska narezaný pór a naň položíme filety rýb.
Krok 4: V smotane rozmiešame nasekanú pažitku a zalejeme.
Krok 5: Zakryté pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 6: Potom odkryjeme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme dozlata.
Zveřejněno 9. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Moje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 8 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 22 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tvrdý,
pažitka,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (5)