Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 186 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 1,33 g |
Vláknina | 2,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Moje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 6 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
MirkaTioka před 12 minutami
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 1 hodinou
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 1 hodinou
Pečený losos v alobalu
vanilj před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Efka17 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
slepacia polievka,
slepacia polievka recept,
recept na slepaciu polievku,
slepaci polivka,
kuracia polievka,
kuracia polievka recept,
dobra slepacia polievka,
slepaci polevka,
slepacia polievka z bujonu,
slepacia polevka,
polivka slepačia,
kuracia polievka z bujonu,
slepačia polievka bujon,
kalerab,
očistená sliepka,
polevka slepacia sk,
slepičí polévka rekonvalescence,
slepičí vývar při rekonvalescenci,
polievka slepaci bujon mrkva,
ako sa var slepaia polievka
Suroviny:
slepice,
sůl,
mrkev,
petržel,
cibule,
celer,
kedlubna,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (10)