Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 600 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 6,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,50 g |
Postup přípravy
Je to klasická příloha - trochu jinak ochucená.
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory vařené ve vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m6Z
Moje poznámka
Brambory vařené ve vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m6Z
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 40 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 39 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
brambory ve vývaru,
brambory varene ve vyvaru,
rozdíl mezi dušením a vařením,
rozdil mezi varenim a dusenim,
vařené brambory s libečkem,
dusene brambory ve vyvaru,
vařene brambory recept,
vařené brambory,
brambory vařené s libečkem,
brambory vývar,
varene brambory jinak,
brambory dušené v ve vývaru,
brambory dušené ve vývaru,
vyvar z brambor,
rozdíl vařené nebo dušené,
brambory varene,
vařené brambory s kořením,
brambory varene v masoxu,
varene brambory se šlehačkou,
varene brambory z libeckem
Suroviny:
brambory,
cibule,
vývar masový,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (16)