Nekynutý koláč s ovocem a křupavou drobenkou
Nekynutý drobenkový koláč je díky náplni z tvarohu a zakysané smetany vláčný a příjemně osvěžující. Vrstvu náplně poklademe ovocem podle vlastní chuti a toho, co nám zrovna zahrada nabízí a koláč korunujeme bohatou vrstvou máslové drobenky se skořicí.
Suroviny pro 1 plech
Plech o rozměrech 34×34
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 856 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,67 g |
Tuky | 193,34 g |
Vláknina | 19,01 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 608,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nekynutý koláč s ovocem a křupavou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rq85
Moje poznámka
Nekynutý koláč s ovocem a křupavou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rq85
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 36 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
droždí sušené,
pudink vanilkový,
sůl,
mléko,
olej rostlinný,
tvaroh,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
máslo,
skořice,
ořechy lískové,
žloutek,
maliny,
cukr vanilkový
Komentáře (4)