Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,40 g |
Tuky | 16,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Moje poznámka
Vepřová játra v bláně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn8W
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová blána,
játra recepty,
játra pečená v bláně,
pečená játra v blaně,
pečené játra v blaně,
veprova játra pečená v blane,
blána na játrech,
vepřova jatra recepty,
maso a játra ve vepřové bláně,
játra vepřová na pepři,
maso pečené v bláně,
jatra pecene v blane,
vepřové vnitřní sadlo,
játra vepřová,
recepty z jater,
játra,
recepty jater,
opakane jatrra v blaně,
vepřové plátky se zeleninou v bláně,
veprove maso pecene v blane
Suroviny:
játra vepřová,
blána tuková vepřová,
pepř,
česnek,
sůl,
sádlo
Komentáře (12)