Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Karbanátky jsou velmi oblíbené a tradičně se připravují ze směsi mletého vepřového a hovězího masa. V tomto receptu jsme k masu přidali zkaramelizovanou cibuli a strouhaný parmezán, který karbanátkům dodal specifickou vůni i chuť.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 512 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,76 g |
Tuky | 67,49 g |
Vláknina | 22,74 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 4,51 g |
Sůl | 10,91 g |
Sacharidy | 70,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Moje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 7 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 10 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 5 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 5 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 6 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 7 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 7 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 7 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 7 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 8 hodinami
Suroviny:
cibule,
ghee,
cukr krupice,
maso vepřové,
parmazán,
vejce,
strouhanka,
česnek,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (8)