Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,32 g |
Tuky | 57,82 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krůtí krk uvaříme se zeleninou a kořením do měkka. Maso obereme a uchováme.
Krok 2: Na omáčku zpěníme na másle cibuli nakrájenou najemno. Zasypeme moukou a orestujeme.
Krok 3: Jíšku zalijeme zchladlým vývarem a povaříme. Přidáme obrané maso a sladkou smetanu.
Krok 4: Krátce povaříme, trochu omáčky smícháme se zakysanou smetanou a spojíme dohromady.
Krok 5: Do omáčky dáme obrané maso a nasekaný kopr. Omáčku dochutíme cukrem a octem. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 12. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Moje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 39 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 6 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Suroviny:
krky krůtí,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
libeček,
pepř celý,
sůl,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
kopr,
sůl,
pepř bílý,
ocet,
cukr
Komentáře (6)