Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 331 kJ / 3 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
Tuky | 130,77 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 536,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.
Krok 2: Všechny sypké suroviny dáme do mísy a promícháme. Přidáme tekuté suroviny a ušleháme ručním šlehačem.
Krok 3: Těsto nalijeme do připravené formy.
Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí.
Krok 5: Necháme vychladnout a pak vyklopíme.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Moje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko,
kakao holandské,
skořice mletá,
perník,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (5)