Tagliatelle s žampióny, ovesnou smetanou, bazalkou a pistáciemi
Pokud patříte mezi milovníky italské pasty pak musíte vyzkoušet tento recept na tagliatelle s restovanými žampiony, ovoněné bazalkou a pistáciemi s omáčkou z ovesné smetany. Spárujte pokrm s dobrým vínem a získáte skvělou večeři pro dva.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 570 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,80 g |
Tuky | 17,82 g |
Vláknina | 18,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 137,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s žampióny, ovesnou smetanou, bazalkou a pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZWW
Moje poznámka
Tagliatelle s žampióny, ovesnou smetanou, bazalkou a pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZWW
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 17 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 31 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 52 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Suroviny:
tagliatelle,
smetana ovesná,
žampióny,
bazalka čerstvá,
ořechy pistácie,
mouka rýžová,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)