Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 331 kJ / 3 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
Tuky | 130,77 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 536,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.
Krok 2: Všechny sypké suroviny dáme do mísy a promícháme. Přidáme tekuté suroviny a ušleháme ručním šlehačem.
Krok 3: Těsto nalijeme do připravené formy.
Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí.
Krok 5: Necháme vychladnout a pak vyklopíme.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Moje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 12 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko,
kakao holandské,
skořice mletá,
perník,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (5)