Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,25 g |
| Tuky | 16,98 g |
| Vláknina | 32,47 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 187,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Moje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 5 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 26 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 29 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 36 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 3 hodinami
Tématické fráze:
loupání kaštanů,
polévka z jedlých kaštanů,
polévka z pečených kaštanů,
jak zpracovat hrušky,
úprava hrušek,
tepelna uprava hrušky,
pečené jedlé kaštany recept,
pecene kaštany,
jedle kastany polevka,
jedlé kaštany s hruškou,
recepty z kaštanů,
hruška pečení kaštanů,
loupani pecenych kaštanů,
jak zpracovat pečené kaštany,
loupané pečené jedlé kaštany recepty,
jedlé kaštany loupané,
jak zpracovat jedlé kaštany,
z pecenych kastanu,
zpracovani hrušek,
pečené kaštany recept
Suroviny:
kaštan jedlý,
kořen petržele,
hruška,
citron,
tymián čerstvý,
olej olivový,
vývar zeleninový,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)