Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 5,35 g |
Vláknina | 9,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 145,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánky z domácího kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgm8
Moje poznámka
Dalamánky z domácího kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgm8
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 36 minutami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 2 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 5 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 7 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 11 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dalámánky z kvásku,
recept na dalamánky z kvásku,
dalamánky z kvásku recept,
kváskové dalamánky,
domácí dalamánky,
domácí dalamánky,
dalamánek z kvasku,
dalamánky z žitného kvásku,
žitné dalamánky z kvásku,
kvaskový dalamánek,
recept na domácí žitné dalamánky,
dalamanky z domaciho žitného kvásku,
recept na domácí dalamánky,
dalamánky z chlebového kvásku,
recept na domácí žitné dalamánky z kvásku,
domácí dalamánek z kvásku,
dalamanky s kvásku,
dalamánek z žitného kvásku,
recept na dalamánky z žitného kvásku,
recepty z kvásku
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
voda,
kvásek,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná
Komentáře (3)