Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 916 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,42 g |
Tuky | 91,82 g |
Vláknina | 29,06 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,47 g |
Sacharidy | 72,90 g |
Postup přípravy
Pridáme k nej nakrájanú cibuľu a mrkvu a smažíme ďalšie 4 minúty. Krok 3: Rebierka vyberieme, dáme na tanier a odložíme bokom.
Do hrnca pridáme smaženú zeleninu so slaninou, nakrájané zemiaky, celé strúčiky cesnaku, kyslú kapustu, soľ a korenie.
Varíme ďalších 20 minút, kým zemiaky nezmäknú. Krok 4: Mäso z rebierok nakrájame na kocky a pridáme k polievke.
Vyberieme bobkový list a dosolíme podľa chuti.
Zveřejněno 13. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinská polévka Kapušniak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpjQz
Moje poznámka
Ukrajinská polévka Kapušniak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpjQz
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
voda,
bobkový list,
špek uzený,
cibule,
mrkev,
brambory,
česnek,
zelí kysané,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)