Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,32 g |
Tuky | 57,82 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krůtí krk uvaříme se zeleninou a kořením do měkka. Maso obereme a uchováme.
Krok 2: Na omáčku zpěníme na másle cibuli nakrájenou najemno. Zasypeme moukou a orestujeme.
Krok 3: Jíšku zalijeme zchladlým vývarem a povaříme. Přidáme obrané maso a sladkou smetanu.
Krok 4: Krátce povaříme, trochu omáčky smícháme se zakysanou smetanou a spojíme dohromady.
Krok 5: Do omáčky dáme obrané maso a nasekaný kopr. Omáčku dochutíme cukrem a octem. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 12. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Moje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Suroviny:
krky krůtí,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
libeček,
pepř celý,
sůl,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
kopr,
sůl,
pepř bílý,
ocet,
cukr
Komentáře (6)