Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,32 g |
Tuky | 57,82 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krůtí krk uvaříme se zeleninou a kořením do měkka. Maso obereme a uchováme.
Krok 2: Na omáčku zpěníme na másle cibuli nakrájenou najemno. Zasypeme moukou a orestujeme.
Krok 3: Jíšku zalijeme zchladlým vývarem a povaříme. Přidáme obrané maso a sladkou smetanu.
Krok 4: Krátce povaříme, trochu omáčky smícháme se zakysanou smetanou a spojíme dohromady.
Krok 5: Do omáčky dáme obrané maso a nasekaný kopr. Omáčku dochutíme cukrem a octem. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 12. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Moje poznámka
Koprovka z vařeného krůtího krku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNVA
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 42 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Suroviny:
krky krůtí,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
libeček,
pepř celý,
sůl,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
kopr,
sůl,
pepř bílý,
ocet,
cukr
Komentáře (6)