Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika dodají polévce zajímavou vůni a lehce štiplavou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 20,80 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpBY
Moje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpBY
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 2 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný perník s ořechy
Lennulinka před 5 minutami
Koka sušenky
MARTA1234 před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Milahu před 2 hodinami
Vepřová játra v pikantní zelenině
Hanynka_1 před 3 hodinami
Hovězí na česneku a na smetaně
Ulmiv před 3 hodinami
Pesto z medvědího česneku
Martas6 před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Jessie před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
nym61072 před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Ketynna před 4 hodinami
Chilli con carne
Zdenek007 před 4 hodinami
Suroviny:
kapusta,
cibule,
klobása,
česnek mědvědí,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
majoránka,
petržel
Komentáře (2)