Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 905 kJ / 2 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,10 g |
| Tuky | 35,08 g |
| Vláknina | 25,15 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,15 g |
| Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxx
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb z domácí pekárny,
žitný chleb v domácí pekárně,
domácí žitný chléb,
domácí žitný chleba do trouby,
domácí žitný chleba,
recept na domácí žitný chléb,
žitný chléb domácí pekárna,
žitný chléb do domácí pekárny,
domácí chleba z žitné mouky,
pšenično-žitný chléb,
žitný chleba v domácí pekárně,
domácí chléb z žitné mouky,
žitný chleba z domácí pekárny,
domaci chleb ze zitne mouky,
domací chleba ze žitné mouky,
recept na zitny chleba z domaci pekarny,
žitný chleba domácí pekárna,
domácí pekárna žitný chléb,
domácí žitný chléb v troubě,
žitná mouka do domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
kmín drcený
Komentáře (15)
Peču už několik let a tento je z těch základních nejpovedenější. Výborně chutná a nedrolí se. (A nemusela jsem při míchání přisypat ani gram mouky.)
Olej jsem dala olivový, ocet jablečný.