Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.

Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,09 g |
Tuky | 172,59 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 11,21 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 368,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a slaninu nakrájíme na menší kostky a opečeme na másle dozlatova.
Krok 2: Přidáme zelí - pokud je moc kyselé, tak ho nejprve propláchneme. Přisypeme kmín a cukr, zalijeme malým množstvím vývaru a podusíme doměkka. Nakonec podle chuti dosolíme.
Krok 3: Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu.
Krok 4: Uvařené gnocchi promícháme s hotovou směsí a podáváme.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Moje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 8 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 14 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 16 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 7 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 8 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 10 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 10 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 10 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 10 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi,
gnocchi se zelím a uzeným,
gnocchi se slaninou,
gnochi se zelím,
gnocchi recept,
gnocchi s uzenym a zelim,
gnocchi recepty,
noky se zelím,
halušky se zelím a anglicko slaninou,
bramborové noky se zelím,
špecle se zelím a slaninou,
noky se zelím a uzeným,
gnochi se zelim a slaninou,
gnochi se zelím a uzeným,
gnocchi jako halušky,
noky s uzeným a zelím,
noky se zelím a slaninou,
gnochi s uzeným a zelím,
gnocchi s uzeným a se zelím,
recept gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
cibule,
zelí kysané,
slanina anglická,
cukr,
kmín mletý,
vývar masový,
máslo,
sůl
Komentáře (59)