Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
Není to jen "obyčejná" hermelínová pomazánka na zbylém chlebu. Úprava v horkovzdušné fritéze dodá chlebům zpět křupavost a chuť hermelínové směsi se zvýrazní. Přitom horký vzduch nepřidá žádné kalorie navíc.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,57 g |
Tuky | 26,19 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 3,22 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hermelín, šunku, cibuli a rajčata nakrájíme na kousky. Vmícháme koření a tatarskou omáčku.
Krok 2: Vše spojíme a dochutíme. Mažeme na chleby.
Krok 3: Zapečeme 5-6 minut na 200 °C v horkovzdušné fritéze dozlatova a podáváme.
Zveřejněno 2. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJppD
Moje poznámka
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJppD
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Malinové "obrázky"
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 7 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno před 21 hodinami
Domácí čokoládový likér
Přidáno před 23 hodinami
Květáková polévka se šunkou a červenou čočkou
Přidáno 20. 12. 2024 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 1 hodinou
Základní krémové rizoto
Zizalinka před 2 hodinami
Vepřové nudličky se zeleninou
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Slavista62 před 6 hodinami
Vosí hnízda
Jiří před 6 hodinami
Punčové řezy
Viera65 před 17 hodinami
Rychlé sádlové housky
magdalenka před 22 hodinami
Houbový kuba
Jarda1972 před 22 hodinami
Polévka z kysaného zelí s houbami
Kajkajak 20. 12. 2024 14:22
Suroviny:
sýr hermelín,
rajče cherry,
šunka,
cibulka jarní,
tatarská omáčka,
česnek sušený,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
chléb
Komentáře (5)