Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Použitím mražených polotovarů můžeme někdy vyřešit absenci závodního stravování, nebo prostě jen oběd, kdy se nám nechce vůbec nic dělat. Kombinace játrových knedlíčků a hub je sice nezvyklá, ale možná stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 626 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 12,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očistíme, oloupeme a pokrájíme zeleninu.
Krok 2: Do vroucí vody nasypeme zeleninu, houby a celý sáček mraženého polotovaru Játrové knedlíčky babičky Kláry.
Krok 3: Vaříme do změknutí použité zeleniny.
Krok 4: Do hotové polévky rozmícháme vejce, dochutíme solí, pepřem a ochuceným olejem.
Krok 5: Na talíři posypeme drobnými škvarečky. Podáváme s rohlíkem nebo chlebem.
Zveřejněno 4. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l1Y
Moje poznámka
Vaříme v ateliéru - knedlíčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l1Y
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Suroviny:
knedlíčky játrové,
petržel,
mrkev,
celer,
cibulka,
houby sušené,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
olej chili,
cibule
Komentáře (8)