Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 914 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 43,79 g |
Vláknina | 21,31 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,62 g |
Sacharidy | 275,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Moje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Nejnovější recepty
Ředkvičkový salát
Přidáno před 9 minutami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 34 minutami
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 46 minutami
Linecký tvarohový koláč s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 3 hodinami
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 6 minutami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 32 minutami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 43 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 48 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 2 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 4 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 5 hodinami
Suroviny:
rýže,
olej olivový,
sůl,
voda,
prsa kuřecí,
olej olivový,
cibule,
česnek,
brambory rané,
salát ledový,
kedlubna,
avokádo,
rajče,
okurka čerstvá,
rajče sušené v oleji,
paprika,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (1)