Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem
Zapečený sýr s bílou plísní na povrchu je ryze gurmánská záležitost. Jak dělaná na slavnostnější a přitom velmi rychle připravenou večeři. Chuť ořechů a sladké omáčky na rozpečeném sýru - to je téměř nakouknuti do kuchyně francouzských labužníků.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,70 g |
| Tuky | 19,30 g |
| Vláknina | 2,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/739Jy
Moje poznámka
Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/739Jy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Suroviny:
sýr,
brusinky,
med,
jablko granátové,
jablko granátové,
kůra pomerančová,
olej olivový extra virgin,
ořechy pekanové,
rozmarýn,
sůl mořská,
cukr
Komentáře (5)