Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky se sýrem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 771 kJ /
662 kcal
Bílkoviny42,52 g
Tuky32,64 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 428 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýr rozšleháme s vajíčky v misce, osolíme a přidáme petrželku a strouhanku tak, aby byla směs hustá (nesmí vytékat z paprik). Krok 2: Touto směsí papriky naplníme, naskládáme je do pekáčku, trochu zalijeme vodou a na každou dáme kousek másla. Krok 3: Pečeme v troubě, až se udělá kůrka. Krok 4: Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Smíchám nadrobno nakrájené kuřecí maso (možno přidat slaninu, libovou klobásu apod.), vajíčka a strouhaný sýr a plním lodičky z paprik. Viz foto

Tak tohle vypadá moc dobře, hned to jdu zkusit :-))

Právě se divím že už je to pryč, díky, pro příště:-O

Irenko, na tyhle výkřiky pubošů vůbec nereaguj, jen klikni na nahlásit, moderátorky už se postarají, aby to tu dlouho nestrašilo ;-)

aas jestli tobě se to nezdá, ale jiným ano, tak se prosím drž zpátky:no: zajímal by mě tvůj jídelníček:-((
Dávám bodík, je to dobrota:yes:

Já plním papriky ještě trochu jinak...když chci opravdu rychlou večeři a relativně levnou. Jen nastrouhám nebo nakrájím na drobno eidam, šunku a jarní cibulku, odrojím vršek paprik, ale tak, aby se potom dali znovu "zazátkovat", vyndám jadérka a naplním papriky touto směsí. Zatátkuji odkrojeným vrškem, dám do pekáčku, trochu podleji vodou, přeliji je olivovým olejem a počkám dokud se na paprikách neudělají puchýřky. Potom podávám. Ani nemusím solit a jsou výborné!!!:yes:

Dělám pečené papriky podobně, ale plním tímhle: nastrouhám hodně balkánského sýra (taky trochu eidamu-je levnější), smíchám to s vajíčkami, kořením saturejkou. Půlky paprik před naplněním potírám olejem a peču odkryté bez podlívání v míse SIMAX. Jedli jsme podobné jídlo v bulharské restauraci v Ostravě.

aj si k tomu podavala nejaku prilohu?

Výbušná - taky jsem měla obavy, jestli to trochu nepoteče. Ale je tam taveňák a s tím vajíčkem a strouhankou to drželo dobře.;-)

ty kokso...ja som si vobec nevsimla, ze sa to zapekalo....ako je to mozne ze sa to neroztieklo?

No to by mohli :-D:-D Ale víš, že jsem dnes uvařila asi troje špagety !!! Chudák Laďka, ale ona u jedněch, co byly dokonce s houbama:-O, nechala vzkaz, ať je někdo udělá :-D:-D:-D
Jinak papriky byli "prý" moc dobré. Přišla návštěva a konzumují a konzumují ... tohle jsem ani neochutnala:-(, ale podle toho, jak rychle to zmizlo, to muselo být opravdu dobré :yes::yes::yes: +;-)

paprika...pre teba by tu mali byt rezervovane vsetky papriky;-)...ako pre kedlubnu kedlubny

Tématické fráze:
papriky recepty, pečená paprika s italem, recepty paprika, recepty z paprik, plněné papriky bez masa, pečené papriky se sýrem, paprika recepty, papriky, recepty z papriky, papriky recept, plněné papriky sýrovou náplní, recept z paprik, paprika recept, zapečené papriky se sýrem a salámem, nakladane papricky se syrem, plněné brambory podle pohlreicha, recepty papriky, recepty se sýrem, recepti video, e kuchařka video recepty

Suroviny:
paprika čerstvá červená, sýr tavený se šunkou, vejce, sůl, petrželka zelená, strouhanka, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu