Vepřové maso po cikánsku
Vepřové maso na cikánský způsob, dušené se zeleninou, okořeněné paprikou, chilli a česnekem, je jednoduché a nenáročné na přípravu. Připravte si jako přílohu rýži a získáte tak plnohodnotnou a sytou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,78 g |
Tuky | 105,29 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vwv1
Moje poznámka
Vepřové maso po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vwv1
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 33 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 38 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 45 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 6 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 9 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 11 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
slanina,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
kmín mletý,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar masový,
paprika,
rajče,
chilli,
hrášek mražený
Komentáře (3)