Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 655 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,25 g |
Tuky | 44,65 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 18,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBpL
Moje poznámka
Welsh rarebit - pivní zapékaná pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBpL
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 14 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 4 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 5 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 6 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 6 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 6 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 7 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 8 hodinami
Tématické fráze:
velssky kralik,
welšská pochoutka,
welšský králík recept,
variace na welsh rabbit,
welšská vepřová,
welšský toust zapečený,
velsska pivni pomazanka,
welšská pochotka,
welssky králík,
pivní rarášci z králika,
pivnipomazanka,
pomazánky na zapékání,
velšské recepty,
velšský králik - recept,
welsch raebbit,
welshrarebit,
zapečený rarebit,
welšská pomazánka,
velšska pomazanka,
pivní pomazánka
Suroviny:
pivo černé,
sýr chedar,
omáčka worcesterová,
hořčice,
mouka hladká,
chilli,
sůl
Komentáře (16)