Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky s pomazánkou z drcené tresky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Jednohubky pikantní chuti jsou vždy vítaným pohoštěním na všech oslavách a párty. Spojení slané ryby s citronem je dokonalé. A v neposlední řadě atraktivní barva jednohubek láká k jejich ochutnání.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 870 kJ /
686 kcal
Bílkoviny42,18 g
Tuky37,43 g
Vláknina3,23 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 853 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy43,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo utřeme v misce s nastrouhaným 1,5 vejcem. Přidáme majonézu, tresku bez oleje (necháme vykapat na sítku). Krok 2: Ochutíme, pepřem, citronovou šťávou a maličko i cukrem, promícháme a necháme mírně ztuhnout v chladu. Nesolíme! Krok 3: Vidličkou navrstvíme pomazánku na kolečka rohlíku, ozdobíme zbylým vařeným vejcem, kolečkem olivy a petrželkou.

Zdobení chlebíčků a jednohubek - tipy a rady

Zveřejněno 24. 9. 2023

Poznámka autorky Marie Svarcova

Z jedné dávky bude 12-15 koleček.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R8x3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R8x3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Anna Kocikova: :-) děkuji Drahuško, to je jen nandané vidličkou na rohlík ;-) :-K měj se moc hezky

Maruško máš to jako vždy velice hezky nazdobené:yes::-K

cathleen (moderátorka): :-) Moc děkuji, miluji ryby a rybičky v jakékoli úpravě a když není ryba je aspoň pomazánka. :-K Přeji krásný, pohodový den

V jednoduchosti je krása :-) mňam! :yes::yes:

Moanka: :-)jsem moc ráda, že chutnalo a přeji hezký zbytek večera:-K

Marie Svarcova: Tak “drcená” na tom napsáno není. Ale chutné to fakt bylo. 👌😋 Takže za recept děkuji a věřte, že nedělám naposledy… 😉

Moanka: :-) to bude stejné jen možná jiný výrobce ale ono je víc druhů , v podstatě stejně vypadajících ale obsah je drcená treska. :-K

Marie Svarcova: No však to já taky asi. 🤣 Já si to blbě zapamatovala. 😂 Je to přesně “tresčí pomazánka a’la losos”. V umělé hmotě a je červená. 😉
Tak je to ono?? 🤔

Moanka: :-) vymyslela jste nový recept s krásnou fotkou ;-) já neměla tresčí játra ale drcenou tresku - takovou červenou v umělohmotné krabičce,;-) Určitě to bylo moc dobré - lepší než to moje,:-D Krásný večer :-K

Protože jsem nesehnala přímo “drcená tresčí játra a’la losos”, koupila jsem pomazánku “tresčí játra a’la losos” a pak už se držela receptu… A výsledek? 😋 Famózní! 😃😛 Návštěva odchází spokojena! 😁👌

Moanka: :-) no Vy jste úžasná, ať Vám chutnají a užijte si hezký večer :-K

A to je přesně i pro mne!!! Mňam. 😋 Už se těším do kuchyně! 😃😄

RubyRom: :-) děkuji Romanko , pro mne také, :-K Přeji krásný a pohodový zbytek dne

To je přesně pro mě :-K :yes::yes:

Suroviny:
treska, máslo, vejce, šťáva citronová, cukr, pepř mletý, majonéza, olivy černé, petrželka zelená, rohlík

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu