Hovězí srdce na špeku
Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení použijeme sójovou a worcestrovou omáčku, zahustíme a vynikající jídlo je hotové.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 84,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Moje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Nejnovější recepty
Skládaný hotdog
Přidáno před 50 minutami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 16 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 6 hodinami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 7 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 7 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 8 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 8 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 9 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 9 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 11 hodinami
Suroviny:
srdce hovězí,
sůl,
pepř mletý,
špek,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)