Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 331 kJ /
3 664 kcal
Bílkoviny74,96 g
Tuky130,77 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 485 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy536,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C. Krok 2: Všechny sypké suroviny dáme do mísy a promícháme. Přidáme tekuté suroviny a ušleháme ručním šlehačem. Krok 3: Těsto nalijeme do připravené formy. Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí. Krok 5: Necháme vychladnout a pak vyklopíme.

TIP: Bábovky - oblíbené recepty

Zveřejněno 22. 10. 2022

Poznámka autorky RubyRom

Bábovka nádherně voní, není suchá a chutná skvěle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp96z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp96z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Lucie1001: moc děkuji :-K

Rychlá, voňavá a chutná. Určitě zopakuji.

Romanko bábovka vypadá moc dobře:-KMusela být krásně voňavá:-8

Marie Svarcova: Maruško máš pravdu, bábovka nám při pečení provoněla celý byt. :-K

:-)<3:yes::yes: Romanko, ta voní už z fotky, pěkný recept i foto :yes::-K

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, olej, mléko, kakao holandské, skořice mletá, perník, olej, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu