Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená stehna na rajčatech

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie644 kJ /
154 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky0,82 g
Vláknina18,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčátka přepůlíme, cibuli nakrájíme na proužky, papriku a česnek na kousky. Připravíme pekáček a smícháme všechnu zeleninu s nasekanými bylinkami, lehce osolíme a opepříme. Krok 2: Na zeleninu položíme stehna a poklademe je plátky másla. Nepodléváme, zeleninu pustí šťávu. Pekáček na prvních 20 minut přikryjeme a pečeme celkem asi 35-40 minut na 190°C. Krok 3: Podáváme s vařenými brambory, rýží, chlebem nebo jen tak s pečenou zeleninou.

Zveřejněno 13. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knlX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knlX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jedním slovem Skvělé!

lenka.janatkova (moderátorka): Děkuji za vyzkoušení a připomenutí receptu:-K:-K

Hledala jsem inspiraci, co připravit z uzených stehen a našla jsem tento recept :-) vynikající oběd a téměř bez práce <3

vynikající, určitě budu dělat častěji, miluju recepty z jednoho hrnce - doplněno pečenou bramborou se lžičkou zakysanky :yes:

To by mi moc chutnalo,občas uzená kuřecí stehýnka koupím,ale jen je na pařáku přihřeju a máme je s bram.kaší,je to dobré,ale změna je život a tak zkusím tento receptík;-):yes:

Simona Skolakova: Děkuji..:-K

Tématické fráze:
2 uzená stehna recepty, uzené + rajčata recept, uzené stehna na na česneku, recept rajčata, uzená stehna, uzená kuřecí stehna na rajčatech, uzené kuře na rajčatech, uzene kureci stehna na cukete a rajcatech

Suroviny:
stehno kuřecí uzené, rajče cherry, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, máslo, koření oregáno, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu