Kuřecí játra na mrkvi a pórku
Ze všech jater poskytnou ta kuřecí nejjemnější chuť. Uvítají především krátkou a rychlou úpravu. Játra a slanina se skvěle doplňují a skvělou kombinací jsou i dušená játra s cibulí a zeleninou..
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 939 kJ / 2 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,49 g |
Tuky | 165,93 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,99 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 53,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na mrkvi a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68GP
Moje poznámka
Kuřecí játra na mrkvi a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68GP
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 28 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 29 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
špek,
cibule,
mrkev,
pórek,
vývar masový,
olej,
máslo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)