Stir-fry kuřecí játra s pórkem
Rychlovka z kuřecích jater, která přivane trochu Asie i k vám domů. Pokud máte doma wok, je to výhra. Příprava stir-fry je vhodná zejména pro tyto pánve. Vše je spolu velmi zprudka orestováno a vy máte během pár minut skvělý pokrm na talíři.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 604 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,57 g |
Tuky | 30,63 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,74 g |
Sacharidy | 30,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stir-fry kuřecí játra s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDr78
Moje poznámka
Stir-fry kuřecí játra s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDr78
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 4 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 6 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sojová omáčka světlá,
cukr třtinový,
víno rýžové,
pepř mletý,
škrob,
pórek,
česnek,
olej sezamový,
vývar kuřecí,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)