Chilli hovězí
Masová směs inspirovaná jihoamerickou kuchyní je plná ostré chuti, masa a fazolí. Stejně je tomu i v tomto receptu, který staví na základech z mletého hovězího masa. Při podávání pak porce posypte čerstvým koriandrem, dokonale to podtrhne chuť chilli.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,96 g |
| Tuky | 19,85 g |
| Vláknina | 49,33 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 102,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chilli hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGlj
Moje poznámka
Chilli hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGlj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 16 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
cibule,
cibule červená,
rajče loupané,
fazole,
passata rajčatová,
česnek,
paprika,
chilli,
římský kmín mletý,
majoránka,
koření oregáno,
kuchárek,
vývar hovězí,
olej,
pepř mletý,
sůl,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)