Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 421 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,08 g |
| Tuky | 27,84 g |
| Vláknina | 1,93 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,36 g |
| Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Moje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 58 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
těstíčko na křidélka,
recepty s nivou,
kuřecí křidélka v pivním těstíčku,
testicko s nivou,
kuřecí křidélka v těstíčku,
nivovopivni těstíčko,
pivní těstíčko,
recepty na kureci křidélka v pivnim testicku,
top recepty.cz,
kridylka v těstíčku,
kridelka recepty,
smažená kridylka v těstíčku pivni,
křidélka v těstíčku top recept,
křidylka v pivnim testičku,
smažení křidélek,
co znamená těstíčko,
smažený květák,
plněný květák,
pivní testicko recept,
recept na těstíčko s nivou
Suroviny:
křídla kuřecí,
pivo světlé,
strouhaná niva,
vejce,
mouka hladká,
solamyl,
hořčice,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Děkuji za tento recept????.
Právě že se vůbec nemusí dlouho smažit. Jen co těstičko má správnou barvu, to netrvá dlouho. Křidélka se pak dopečou v té troubě. Narovnaná na plechu na pečícím papíru nebo v nádobě vhodné do trouby a přikrytá. To už nedá žádnou práci. Nebo i v remosce jsem dopékala, když jich bylo míň. Ale samozřejmě každý podle svého co mu víc vyhovuje