Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Výbornou smetanovou omáčku plnou čerstvých voňavých jarních bylin podáváme s nadýchaným smaženým svítkem a plátkem uzeného masa nebo vejci vařenými natvrdo. Takový chod může být i součástí velikonoční hostiny.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 171 kJ / 1 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,06 g |
Tuky | 110,42 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 126,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689Wl
Moje poznámka
Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689Wl
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 13 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrový bulgur
TondaJ před 46 minutami
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 2 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 3 hodinami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 9 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 11 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 13 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 13 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 14 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá,
pažitka,
sůl,
ocet,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
sůl,
olej,
uzené maso vařené,
vejce
Komentáře (4)