Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z ředkviček

Také milujete tvaroh a ředkvičky? Pak zkuste tyto dvě suroviny spojit a připravte si zdravou svačinu, která vám bude jistě chutnat. Čerstvé bylinky její chuť ještě obohatí, skvěle se hodí například pažitka nebo petrželová nať.

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie524 kJ /
125 kcal
Bílkoviny18,11 g
Tuky0,12 g
Vláknina7,82 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Svazek ředkviček umyjeme, očistíme a nastrouháme nahrubo. Přebytečnou vodu zlehka vymačkáme a slijeme. Krok 2: Umytou jarní cibulku najemno nasekáme a přidáme k ředkvičkám. Krok 3: Přidáme tvaroh a vše dobře promícháme. Nakonec pomazánku osolíme a opepříme. Krok 4: Podáváme s celozrnným pečivem posypané jemně nasekanými bylinkami k snídani nebo k odpolední svačině.

TIP: Naše oblíbené pomazánky

Zveřejněno 8. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z ředkviček

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj0y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z ředkviček

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj0y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Konečně máme pořádnou nálož ředkviček ze záhonu, jsou teda štiplavé, ale věřím, že tvaroh chuť vyváží. Dneska bude pomazánka k večeři :-*

opravdu výborná pomazánka :-8

Jednoduché, zdravé a hlavně výborné. <3

super recept, dcerka mě ho naučila ,páč to měli ve škole ve vaření,je to rychlé,chutné a dá se přidat cokoliv navíc :yes::-)

Dnes jsem jí udělala ke svačině :-) Přidala jsem česnek a nasekanou petrželku a je to mňamka:-8

Dala jsem do ní i česnek a byla famózní! :yes:

Přidala jsem do ní i pažitku a je moc dobrá :-p:yes:

Super recept i s KJ to je fakt k nezaplacení pro ty co si počítají KJ na den :-):yes::yes::yes:Dávám BOD :-)

:yes::yes:perfektní recept - tvaroh a ředkvičky můžu v jakémkoli množství:-)

úžasná, skvělá pomazánka... dneska jsem ji udělala a moc jsem si pochutnala :-D:-K

Dnes jsem dělala k večeři-naprostá mnamka+9:yes:určitě brzy zopakuji;-):-)

Už,aby jsme měli na zahrádce ředkvičky......8:yes::yes::yes:

vypadá dooooost jedle :-D tvaroh muzu nasladko i na slano,delam tzaziky,ap.Ale tohle jsem jeste nezkousela...mozna to dostanu i do kluku... posilam bodik a behem tydne vyrabim....:yes:

Znám, občas dělám a je výborná:-*:yes::yes:

první bodík za super pomazánku :yes::yes: :-)

Tématické fráze:
ředkvičky recepty, ředkvičková pomazánka, recepty z ředkviček, pomazánka z ředkviček a tvarohu, pomazánka z ředkvičky, ředkvičky pomazánka, pomazánka z tvarohu a ředkviček, ředkvičky recept, pomazanka z řekviček, pomazánka redkvicky, recepty ředkvičky, recept z ředkviček, pomazanka z rektvicek, recepty z ředkvičky, pomazánky z ředkvičky, ředkvičková pomazánka s tvarohem, recept redkvicky, pomazánka z ředviček, pomazánky ředkvičky, pomazánka z řetkviček

Suroviny:
ředkvičky, cibulka jarní, tvaroh nízkotučný, sůl, pepř mletý, čerstvé bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu