Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,00 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Moje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 9 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 11 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 4 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 6 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 7 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 7 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 7 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 8 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 8 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
veprova pecene recepty,
veprova pecene recept,
vepřové maso na tymiánu,
vepřové na tymiánu,
recepty z veprove pecene,
šťavnatá vepřová pečeně,
vepřová pečeně s tymiánem,
recept vepřová pečeně,
veprova pecene v alobalu,
vepřová panenka na tymiánu,
vepřová pečeně s kostí recept,
vepřová pečeně bez kosti recept,
pečeně na tymiánu,
svatecni veprova pecene,
veprova pecene bez kosti recepty,
recept na vepřovou pečení,
babicovy dobroty recepty 12.12.2010,
vepřové maso recepty,
vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
sůl,
pepř,
párek debrecínský,
tymián
Komentáře (10)