Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,70 g |
Tuky | 49,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,06 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí soté v nivové omáčce s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMp7
Moje poznámka
Kuřecí soté v nivové omáčce s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMp7
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 36 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí soté,
kuřecí nudličky v nivové omáčce,
kuřecí soté, jasmínová rýže,
kuřecí maso v nivové omáčce,
kuře v nivové omáčce,
kureci v nivove omacce,
kruti nudlicky v nivove omacce,
omacka s riži,
bananova riži,
maso s pistaciema,
kuřecí soté s nivou omáčka,
kuřecí maso na pistáciích,
kuřecí soté s houbami,
kureci maso s pistaciemi,
kureci prsa pistacie recept,
maso s pistáciemi,
jemné kuřecí soté,
kuřecí prsíčka neapol,
kureci maso na nivove omačce,
pistáciové kuře recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
cibule,
sýr niva,
pepř bílý,
sůl,
pepř,
chilli,
smetana na vaření,
ořechy pistácie
Komentáře (2)