Chowder s treskou
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji připravíme z tresky, čedaru, pórku a brambor.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 430 kJ / 2 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,15 g |
Tuky | 168,68 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,72 g |
Sacharidy | 64,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Moje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 9 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno před 23 hodinami
Domácí čokoládový likér
Přidáno 20. 12. 2024 16:01
Květáková polévka se šunkou a červenou čočkou
Přidáno 20. 12. 2024 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukroví - plněné ořechy
renias před 23 minutami
Kuře po staropražsku
Hanes před 24 minutami
Bramborové knedlíky
snejkee před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 4 hodinami
Základní krémové rizoto
Zizalinka před 5 hodinami
Vepřové nudličky se zeleninou
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Slavista62 před 8 hodinami
Vosí hnízda
Jiří před 8 hodinami
Punčové řezy
Viera65 před 20 hodinami
Suroviny:
slanina,
máslo,
cibule,
pórek,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar rybí,
brambory,
smetana,
sýr chedar,
filet z tresky,
petrželka hladkolistá
Komentáře (6)