Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 422 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny6,92 g
Tuky106,02 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek na plátky. Do hluboké pánve dáme rozehřát olej, přidáme slaninu a necháme pustit tuk. Přidáme cibuli a za stálého míchání ji necháme zesklovatět. Poté přidáme plátky česneku, necháme je jen rozvonět, přidáme passatu, bylinky, koření a podlijeme cca 150- 200 ml vody. Osolíme, přivedeme k varu a necháme probublávat 10 minut. Krok 2: Fazole scedíme a na sítku propláchneme vodou. Přidáme do pánve a vaříme ještě cca 5 minut. Zvlášť uvaříme těstoviny podle návodu na obalu ( mušličky nebo jiné drobné). Hotové těstoviny scedíme a vmícháme do fazolí. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem a ozdobíme čerstvou bazalkou.

Zveřejněno 10. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zDJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italská pánev s těstovinami a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zDJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
slanina, olej olivový, cibule, česnek, passata rajčatová, fazole červené sterilované, těstoviny, sušená bazalka, koření oregáno sušené, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu