Rajčatová polévka salmorejo cordobés
Osvěžující polévka z rajčat, připravovaná za studena, je skvělá pro horké letní dny. Recept se vám bude zejména pokud máte velkou nadúrodu rajčat a chcete si naplno vychutnat jejich chuť. Netradiční přízdoba z vařeného vejce a opečené šunky polévku skvěle doplňuje.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 739 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,50 g |
Tuky | 117,24 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 951 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 158,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka salmorejo cordobés
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEmL
Moje poznámka
Rajčatová polévka salmorejo cordobés
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEmL
Nejnovější recepty
Velikonoční koláč
Přidáno před 2 sekundami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 1 hodinou
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 8 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový mazanec
Silvush před 15 minutami
Mazanec
m.frydrychova před 32 minutami
Babiččiny kynuté buchty
terkysekairy před 54 minutami
Turecká vejce
Lucie1001 před 1 hodinou
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 1 hodinou
Zvěřinový guláš
Sumaru před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 3 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 3 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 3 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 3 hodinami
Suroviny:
rajče loupané,
bageta,
olej olivový,
sůl,
česnek,
vejce,
olej olivový
Komentáře (3)